Skip to main content

Netcom Integrator
Eπιχειρηματικό Λογισμικό και Integrations

Netcom Analytics
Συστήματα Business Intelligence


Website for Inspet International Special Transport

Inspet International Special Transport
Με τιμή σας παρουσιάζουμε το site που δημιουργήσαμε για την Inspet International Special Transport!

Η Inspet International Special Transport είναι μια καινοτόμος εταιρεία μεταφορών που εστιάζει στις ανάγκες των πελατών της, στον ποιοτικό σχεδιασμό και την τεχνολογική εξειδίκευση. Τα εργαλεία της είναι ο ισχυρός εξοπλισμός της, η εκτεταμένη τεχνογνωσία της ομάδας της και ενα λειτουργικό δίκτυο συνεργατών διεθνώς.

Inspet International Special Transport

Η Εταιρεία

Μέσα απο την διαδρομή που εχουμε χαράξει όλα αυτά τα χρόνια στον τομέα της εφοδιαστικής και με εξειδίκευση στην ειδική μεταφορά, είμαστε σίγουροι οτι τίποτα δεν είναι αρκετά μεγάλο για εμάς και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο να υλοποιηθεί.

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και διεύρυνσης, η Inspet International Special Transport εδραιώθηκε πλέον και στην Αθήνα για την πιο αποτελεσματική και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της. Η εμπιστοσύνη των ευχαριστημένων πελατών μας ήταν το κίνητρο για να αντιμετωπίζουμε νέες προκλήσεις, να βελτιώνουμε τις παροχές μας, καθώς και για να δημιουργήσουμε μια σειρά απο νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες για τις διεθνείς ειδικές μεταφορές στην Ελλάδα.

Με βάση την μεγάλη μας εμπειρία στον τομέα των υπέρογκων μεταφορών, η Inspet International Special Transport έχει δημιουργήσει καινοτόμες για την ελληνική αγορά παροχές, όπως το Yacht Transport, το Project Cargo Management και το Maritime Logistics. Παρέχουμε ένα φάσμα υπηρεσιών τόσο διαφορετικό όσο και οι ανάγκες των πελατών μας, απο τον αρχικό σχεδιασμό εως την ολοκλήρωση ενός έργου.
Η τεχνογνωσία της Inspet International Special Transport στον χώρο των ειδικών μεταφορών μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε κατάλληλη μελέτη για την έρευνα δρόμου με ηλεκτρονικά συστήματα για απόλυτη ακρίβεια. Άδειες διέλευσης υπερμεγέθων φορτίων σε ολόκληρη την Eλληνική επικράτεια, την Ευρώπη και τα Βαλκάνια, καθώς επίσης και υπερσύγχρονα οχήματα συνοδείας ειδικής μεταφοράς με όλα τα κατάλληλα μέσα σήμανσης, βάσει των ευρωπαϊκών κανονισμών.

Επενδύουμε τόσο στον εξοπλισμό των οχημάτων μας, όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό, που αποτελούν την κινητήρια δύναμη για την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει. Αναπτύσσουμε έννοιες, όπως συνδυασμένη μεταφορά, οδική - θαλάσσια, σε περιπτώσεις που το φορτίο ξεπερνάει τα μέγιστα επιτρεπτά όρια των δρόμων ή όταν πρόκειται για μεγάλα projects σε υπερπόντιους προορισμούς.

Αν και δραστηριοποιούμαστε σε ολόκληρο τον κόσμο εκτελώντας οδικές, θαλάσσιες και αεροπορικές μεταφορές, βασικός μας σκοπός είναι να είμαστε ο Καλύτερος, και ΟΧΙ ο Μεγαλύτερος Πάροχος Υπηρεσιών Μεταφορών και Εφοδιαστικής.