Skip to main content

Netcom Integrator
Eπιχειρηματικό Λογισμικό και Integrations

Netcom Analytics
Συστήματα Business Intelligence

Μυλωνάς Υφάσματα ΑΕΕ
Σας παρουσιάζουμε το Starten B2B E-Shop που δημιουργήσαμε για τον Μυλωνάς Υφάσματα ΑΕΕ!

Starten B2B E-Shop for Μυλωνάς Υφάσματα ΑΕΕ.


Η εταιρεία Μυλωνάς Υφάσματα ΑΕΕ έχει συνεχή παρουσία στο χώρο του υφάσματος στην Ελλάδα από το 1937. Έχει επιτύχει να καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες του κλάδου συνδυάζοντας την παραδοσιακή της στρατηγική με νέες φιλόδοξες ιδέες και επενδύσεις .

Με εξαιρετική συλλογή υφασμάτων κουρτινών και επιπλώσεων από τους καλύτερους οίκους του εξωτερικού, βιομηχανίες κλωστοϋφαντουργίας της Ελλάδος και πλέον και με δική της παραγωγή είναι σε θέση να καλύψει τις λειτουργικές και αισθητικές ανάγκες όλων των πελατών.

Η συλλογή MILONAS είναι διαθέσιμη μέσω των δύο ιδιόκτητων καταστημάτων λιανικής στην Αττική αλλά και μέσω ενός πολύ μεγάλου αριθμού συνεργαζόμενων καταστημάτων σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, την Κύπρο και το εξωτερικό. Ακολουθώντας τις παγκόσμιες εξελίξεις, η εταιρεία έχει σήμερα έντονη εξαγωγική δραστηριότητα σχεδόν σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες και σε αρκετά κράτη άλλων ηπείρων.

Την τελευταία δεκαετία η παρουσία της εταιρείας είναι έντονη και στον τουριστικό τομέα με ολοκληρωμένες λύσεις- προτάσεις για επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχειακές μονάδες.